Sådan sørger du for at din have er perfekt til sommer

En flot have kan virkelig være med til at give den helt rigtige sommerstemning, og man kommer automatisk til at nyde at være udenfor, hvis der er pænt og vedligeholdt. Det kan dog være krævende at vedligeholde en have, og det kan derfor være det værd at ansætte hjælp.  

Ansæt ejendomsservice

Hvis du bor i lejlighed, og derfor har fællesområder, er det ikke dit ansvar at udearealerne spiller. Det er dog ikke sikkert at ejendomsbestyrelsen er super opmærksom på det, eller at det er op til beboerbestyrelsen. I tilfælde af at i som beboer selv skal stå for det, kan I ansætte en varmemester eller gårdmand til at tage sig af de daglige gøremål. Når du leder efter en virksomhed til at tage sig af jeres ejendomsservice, så er det vigtigt ikke blot at kigge på prisen, men også overveje kvaliteten. Desuden kan det være en god ide at kende omfanget af virksomhedens medarbejderes uddannelse. Hvorvidt de blot har taget et kursus eller har en reel uddannelse. Du kan læse meget mere om ejendomsservice her .

Ansæt en hækkeklipper

Hvis i har en eller flere hække rundt om jeres have, så ved I at den hver sommer skal klippes regelmæssigt. Det kan dog være hårdt arbejde at klippe en hæk, og ikke mindst besværgeligt. Det kan derfor være en god ide at ansætte en hækkeklipper/gartner som vil kommer et par gange i løbet af sommeren og sørge for, at hækken er som den skal være.

Fiks de store ting

Brug gerne sommeren på at få ordnet nogle af de ting som går og irritere dig i løbet af året. Hvad enten det er nye fliser, skuret skal ordens eller der skal plantes nyt græs, så er sommerferien en oplagt mulighed for at få nogle af de ting af vejen.